Zonnepanelen

Weet u hoeveel elektriciteit u per jaar verbruikt?

Een gemiddeld huishouden van 4 personen verbruikt jaarlijks 3500 kilowattuur (kWh) aan elektriciteit.
De gemiddelde prijs per kWh is € 0,23.Dit betekent dat u op jaarbasis € 805,00 betaalt aan uw energieleverancier.
Het opwekken van 100 % duurzame zonne-energie biedt u vele voordelen.
Nu 6% BTW op de montage van de zonnepanelen.


Logo Akraboot

Montage

Beveilig uw investering in zonne-energie!

De Akraboot4 is het enige bekende veiligheidssysteem dat problemen van diefstal van PV zonnepanelen tegenhoudt. Het is wereldwijd de aanbevolen oplossing van veel verzekeringsmaatschappijen
en energie leveranciers om PV zonnepanelen veilig te stellen.

Met de introductie van de Akraboot4 kunnen particulieren en bedrijven zich nu verzekerd voelen dat hun hoge
investering in zonnepaneeltechnologie veilig is
Het is bewezen dat de Akraboot4diefstal met meer dan 90% verminderd!

Het slot is gemaakt van materiaal dat geen galvanische reactie met de panelen veroorzaakt en wordt aangesloten opieder zonnepaneel die zich verankert aan een naastgelegen zonnepaneel. Het slot
bevat een intern mechanische vergrendeling, die de panelen vastzet waardoor ze niet meer kunnen bewegen.
Tevens is het mogelijk om een elektronisch alarm systeem of andere soortgelijke beveiliging te integreren (alarm wire, fiber optic etc.).

De installatie brengt geen schade of zwaar onderhoud met zich mee.


2012-07-23 15.39.19


 zonnepanelen platdak

 maten zonnepanelen
 


Zierikzee, Sliedrecht, Pijnacker, Papendrecht, Hellevoetsluis, Waddinxveen, Barendrecht, Delft, Den Haag, Zwijndrecht, Maassluis, Nootdorp, Rotterdam, Gouda, Krimpen aan den IJsel, Brielle, Ridderkerk, Zoetermeer, Hoogvliet, Naaldwijk, Monster, Rhoon, Poortugaal, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Rozenburg, Hoek van Holland, De Lier, Middelharnis, Dordrecht, Rijswijk, Leiden, Ouddorp, Heenvliet, Geervliet

Werking zonnepanelen
Folder
Gerealiseerde installaties 
Enkele referenties klanten

Prijstijgingen energie

woning Dordrecht102846

Zonnepanelen bedrijf kiezen


Zonnepanelen kiezen doe je niet op de gok. Ook het kiezen van het bedrijf om de zonnepanelen te installeren is belangrijk. Een PV panelen systeem moet goed en veilig worden aangelegd. Hoe kies je de beste uit het aanbod van zonnepanelen bedrijven?Zonnepanelen installeren moet goed en precies gebeuren. Gelukkig zijn er zonnepanelen installateurs met vakmanschap, kennis en ervaring. Zonnepanelen installeren op de juiste manier is belangrijk voor het rendement. Je moet dus volledig kunnen vertrouwen op de expertise en inzet van het zonnepanelen bedrijf. Zo heb je jarenlang meer profijt van de zonnepanelen.

Hoe kies je een goed zonnepanelen bedrijf?    Uneto-Vni 

Er bestaat in Nederland een branchevereniging van zonnepanelen installateurs met de naam Holland Solar. De vereniging heeft circa 100 leden. Dat zijn met name producenten, leveranciers en adviseurs. Holland Solar heeft geen kwaliteit- of certificeringsysteem. Het is zeker geen keurmerk. Lidmaatschap van Holland Solar zegt nog niet veel over de kwaliteit van de zonnepanelen installatie.Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, geeft jou als consument wel extra zekerheid. In hun voorwaarden zijn veel zaken duidelijk afgesproken. Bijvoorbeeld dat de offerte duidelijk opgesteld moet zijn. Wat er gebeurt als er schade ontstaat tijdens de installatie. Maar ook over meer- en minderwerk, betalingsmethodes, geschillen en nog veel meer. Zo weet je als consument dat je kiest voor kwaliteit. Kies altijd voor een ervaren zonnepanelen bedrijf om je zonnepanelen te installeren. Tenslotte moeten je zonnepanelen en de installatie ervan minimaal 25 jaar meegaan.   


      BRL6000   VCA

Vraag onze vrijblijvende offerte aan voor het leveren en/of plaatsen van de panelen.

Richtprijzen
BTW teruggave
Heeft u dit jaar zonnepanelen laten plaatsen? Dan kunt u de btw die u heeft betaald voor de aanschaf plaatsing en evnetueel onderhoud mogelijk terug krijgen. Of dit het geval is is afhankelijk van diverse factoren. Laat u adviseren of u in aanmerking komt voor deze teruggave.

U bespaart rechtstreeks op uw energierekening.
Door koppeling met het openbare elektriciteitsnet vindt ook teruglevering van energie naar het net plaats, waardoor uw besparing verder oploopt. U draagt zichtbaar bij aan een beter milieu. Ook stijgt de waarde van uw woning. Wij leveren en monteren onze zonnepanelen in Hoogvliet Rotterdam, Poortugaal, Rhoon.

De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Bij fotovoltaïsche zonne-energie wordt er stroom uit zonlicht
gewonnen. De hierbij gebruikte zonnecellen zijn halfgeleidende elementen, over het algemeen van silicium. Als er zonlicht op een zonnecel valt, worden daar elektronen in beweging gezet en stroomt er elektriciteit. Voorwaarde is dat er sprake is van een gesloten stroomcircuit via een verbruiker of het stroomnet

Zonnepanelen zijn te plaatsen op bijna alle daken. Het belangrijkste is dat er genoeg oppervlakte is en geen schaduwen. Wij leveren en plaatsen opmaatgemaakte oplossingen voor ieder type dak. Het plaatsen doen onze eigen monteurs!

Wij brengen advies uit wat de beste keuze van installatie is. Het bezoek is geheel vrijblijvend en kosteloos. ( ook s''avonds en in het weekend).
Tijdens ons bezoek doen wij het volgende:
1) bekijken of het dak geschikt is voor plaatsing van zonnepanelen.
2) vastellen of er geen schaduw werkingen zijn die het rendement van de panelen beinvloeden.
3) wij geven advies welk type zonnepanelen en montage systeem en omvormer het meest geschikt is voor het  dak waar het geplaatst moet worden.
4) wij maken een rendements berekening incl. terug verdien tijd.
5) bekijken of er nog aanpassingen aan de elektrische installatie in de woning gedaan moeten worden.
    ( dit is belangrijk bij verkeerde aansluitingen kunnen er ongewenste storingen onstaan of zelfs brand).
     Hierdoor is het belangrijk dat de installatie aan de gestelde normen voldoet. 

Wij kunnen voor ieder dak een opmaatgemaakte oplossing bieden.

Vraag onze vrijblijvende offerte aan voor het leveren en/of plaatsen van de panelen.
Wij leveren ook doe het zelf pakketten.!


 
Subsidie voor zonnepanelen
Persbericht |bron agentschap.nl

Subsidieregeling Zonnepanelen 2013

Helaas is de subsidie voor zonnepanelen van 30 miljoen euro voor 2013 op. U kunt geen
aanvraag voor subsidie meer indienen bij AgentschapNL. Ook vorig jaar is het
totale subsidiebedrag van 22 miljoen euro op gegaan.


Ook zonder subsidie zijn zonnepanelen effectief . Milieu Centraal berekende dat het rendement van een investering in zonnepanelen vergelijkbaar
is met een rente van zes procent op een spaarrekening. Wij kunnen laten zien wat zonnepanelen u op kunnen leveren

                  Sterkin

Zonnepanelen bedrijf

Waar moet de zonnepanelen installateur op beoordeeld worden? Een goede installatuer heeft:

  • (ruime) ervaring,
  • kennis van meerdere soorten en merken zonnepanelen,
  • een kwalitatief goede bekendheid
  • een grote servicegerichtheid
  • gedegen garantie op de materielen maar ook op de montage van de installatie


BTW teruggave op aanschaf zonnepanelen én BTW-plicht voor geleverde stroom

7 november 2013 - Belastingdienst schept duidelijkheid over BTW-ondernemerschap voor zonnepaneeleigenaren

Door een uitspraak van het Europese Hof is de mogelijkheid ontstaan om de btw die je betaald bij de aanschaf en montage van zonnepanelen terug te vorderen bij de Belastingdienst. Waar er normaal sprake is van nogal wat administratieve rompslomp is dat door een beslissing van de staatssecretaris van Financiën nu niet meer het geval. De teruggave aan btw beloopt al snel € 500 tot € 1.500. De betaalde btw wordt gecorrigeerd met een klein forfait.

Je kunt bij het aanmelden als btw-ondernemer en het terugvorderen van de betaalde btw via de eerste aangifte er direct voor kiezen om bij de Belastingdienst een verzoek in te dienen om ontheffing van de bijbehorende administratieve verplichtingen. Dit betekent dat je niet langer aangifte hoeft te doen. Deze ontheffing heeft geen gevolgen voor een eventuele teruggaaf van btw die is verleend over een periode die ligt vóór de ingangsdatum van de ontheffing.

Als je bijvoorbeeld in januari 2014 over het vierde kwartaal van 2013 via een aangifte verzoekt om teruggaaf van de btw voor de aanschaf en installatie, kun je gelijktijdig een verzoek indienen om met ingang van 1 januari 2014 ontheffing te krijgen van de administratieve verplichtingen. Deze ontheffing heeft dan geen gevolgen voor het verzoek om teruggaaf. Daarmee is het terugvorderen van de betaalde btw niet meer dan het aanvragen van een gewone subsidie.

Je onvangt de terug te vorderen btw binnen enkele weken nadat je de genoemde aangifte van de btw hebt gedaan. Je moet dus de btw zelf zeg maar voorfinancieren. Dus hou er rekening mee dat je de volle mep eerst aan de installateur betaald en pas wat later de btw terugkrijgt.